Hillary va avea grijă ca Bill să-şi ţină gura în campania prezidenţială, afirmă un apropiat al familiei Clinton

Un prieten personal al familiei Clinton a asigurat luni că Hillary, care și-a anunțat candidatura pentru prezidențiale, și consilierii ei vor ști cum să-l facă pe fostul președinte Bill să-și țină gura astfel încât să nu se repete experiența din anul 2008, când declarațiile acestuia i-au făcut mai degrabă rău lui Hillary în campania pentru învestitura democrată, consemnează agenția EFE.

‘Bill este o persoană foarte pragmatică. Este politicianul cel mai inteligent pe care l-am văzut în ultimele decenii. Dar evident că uneori vorbește prea mult și în astfel de circumstanțe poate să spună și prostii’, a explicat pentru cotidianul Yediot Aharonot, Haim Saban, un israelian apropiat al soților Clinton, ce are și cetățenie americană.

Acesta mai este cunoscut drept unul dintre donatorii importanți ai Partidului Democrat și are afaceri în telecomunicații și cinematografie, o mare parte din averea sa fiind obținută la Hollywood în anii ’80 și ’90. El crede că Hillary îl va folosi pe Bill în campania electorală, dar va face acest lucru într-un mod calculat, pentru a evita situațiile neplăcute din anul 2008. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata