Hotel de lux pentru pisici, deschis în Marea Britanie

Un hotel de lux pentru pisici s-a deschis recent în comitatul Hertfordshire din Marea Britanie, notează The Daily Mail. O zi de ‘cazare’ în acest hotel costă între 15 şi 19 lire sterline, plus alte cheltuieli pentru mâncăruri mai deosebite (de la 3,5 lire pe zi în sus), informează The Daily Mail.

Potrivit proprietarilor hotelului, ‘clienţilor’ li se oferă camere confortabile şi un spectru larg de servicii. De asemenea, există încăperi special amenajate cu căsuţe, pătuţuri şi covoraşe. Ferestrele dormitoarelor dau spre o curte verde, unde există mai multe colivii cu păsări, pentru ca pisicile să le poată observa şi în acest mod să se distreze. În afară de păsări, programul de distracţii pentru pisici conţine muzică: în principal clasică sau jazz.

În hotel, pisicilor li se oferă diverse proceduri de întreţinere: de exemplu masaj, manichiură sau băi de soare. În ceea ce priveşte alimentarea, stăpânii care îşi trimit patrupezii la acest hotel pot să opteze fie pentru un meniu standard, fie pentru mâncăruri speciale. Astfel, pisicilor li se propune somon fiert, fileuri de peşte alb şi creveţi. Toate aceste mâncăruri sunt servite pe farfurioare din argint.

Proprietarii hotelului afirmă că în instituţia lor pisicilor le este asigurată odihna, o îngrijire permanentă şi o abordare individuală. ‘Considerăm că pisicile merită acelaşi tratament ca şi stăpânii lor care ni le lasă în grijă atunci când pleacă în concediu’, au declarat patronii hotelului. Hoteluri pentru pisici se deschid regulat în întreaga lume, însă cele mai multe dintre ele nu oferă servicii deosebite.

De obicei, hotelurile pentru pisici sunt un fel de ‘cămine’ în care animalele sunt plasate în cuşti metalice având în ele doar câte o salteluţă. În pofida faptului că hotelurile din clasa lux pentru animale se deschid destul de rar, ideea în sine nu este una nouă. Înainte, hoteluri luxoase pentru animale s-au deschis în SUA şi Japonia. Se aşteaptă ca în SUA să fie inaugurată o întreagă staţiune pentru animale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata