Hugh Jackman, din nou în pielea personajului Wolverine

Actorul australian Hugh Jackman, cunoscut din seria ‘X-Men’, a postat o fotografie pe Instagram prin care lasă să se înțeleagă că nu se va despărți așa ușor de personajul Wolverine și că va mai juca acest rol măcar o dată, relatează agenția UPI.

‘Wolverine … O ultimă dată. HJ’, a scris sâmbătă actorul în vârstă de 46 de ani pe contul său Instagram, alături de fotografia celor doi pumni ai săi din care unul are drept prelungire ghearele de oțel care l-au făcut celebru pe supereroul din ‘X-Men’ și în seria dedicată personajului Wolverine.

Hugh Jackman nu a confirmat dacă îl va interpreta pe Wolverine în următorul film al seriei X-Men sau dacă va face un al treilea film dedicat personajului, scenariul urmând să-l aibă pe acesta în centrul acțiunii.

Cea mai recentă interpretare a personajului Wolverine de către actorul australian a fost în filmul ‘X-Men: Days of Future Past’ (2014), în regia lui Bryan Singer, cu încasări totale de 234 milioane de dolari în box office-ul nord-american, potrivit portalului boxofficemojo.com. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata