Internetul nu ar trebui să rămână nereglementat, declară Medvedev

Premierul rus Dmitri Medvedev a declarat că internetul nu ar trebui să rămână un mediu de comunicare nereglementat, relatează ITAR-TASS.

Într-un interviu apărut luni în cotidianul economic Vedomosti, Medvedev a afirmat că internetul este o „sferă utilă, dar contradictorie a activității umane”.

„Nu poate fi suprimat, dar ar trebui să știm ce se întâmplă acolo. Totul este acolo — de la programe educaționale și bloguri, la gunoaie și activități criminale interzise în orice țară”, a spus premierul.

Medvedev a reamintit că Rusia a introdus recent o serie de restricții privind distribuirea de materiale legate de sinucideri, pedofilie, dependența de droguri și alimentarea conflictelor etnice. „Acest lucru își arată roadele”, a spus el.

În același timp, prim-ministrul a recunoscut că încercările autorităților ruse de a reglementa internetul „ar putea fi imperfecte, atât în ceea ce privește eficiența, cât și din punct de vedere al procedurilor”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
1 Comentariu
  1. Tomica cel vechi spune

    Ce trebuia sa se intample, se intampla! Subiectele controlului sunt doar o perdea transparenta fiindca stie toata lumea ce ii doare de fapt: opozitia!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata