Jo 2014: MAE oferă asistenţă consulară cetăţenilor români la Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci

Ministerul Afacerilor Externe a dispus trimiterea la Soci a unui reprezentant al Ambasadei României în Federaţia Rusă, cu misiunea de a răspunde tuturor solicitărilor de natură consulară.

Potrivit unui comunicat al MAE remis luni , măsura a fost luată pentru a veni în sprijinul cetăţenilor români care necesită servicii consulare de specialitate pe perioada desfăşurării celei de-a XXII-a ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă, la Soci, în intervalul 7-23 februarie.

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe a pus la dispoziţia cetăţenilor români participanţi la evenimentul sportiv un ghid de călătorie disponibil pe site-ul ministerului, care conţine normele de conduită impuse în incinta Parcului Olimpic, precum şi alte aspecte practice, deosebit de importante pentru buna desfăşurare a călătoriei.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte periodic rubrica ‘Sfaturi de călătorie’ de pe site-ul www.mae.ro, pentru a obţine în permanenţă informaţii actualizate. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata