Johnny Depp s-a căsătorit cu actriţa americană Amber Heard

21

Starul hollywoodian Johnny Depp, fostul partener al interpretei franceze Vanessa Paradis, s-a căsătorit marți cu actrița americană Amber Heard într-o ceremonie civilă desfășurată în Los Angeles, au indicat miercuri ziarele locale, preluate de AFP.

Cuplul, care s-a logodit în 2012, și-a oficializat legătura cu câteva zile înainte de organizarea unei mari petreceri pe insula privată a actorului din Bahamas, au indicat magazinele People și US Weekly.

Nunta a avut loc în casa lui Depp din cartierul West Hollywood, Los Angeles.

Actorul (51 de ani), câștigător a trei premii Oscar, a început să se întâlnească cu Heard (28 de ani), la scurt timp după ce a cunoscut-o pe platourile de filmare de la „The Rum Diary” în 2011. Actrița este cunoscută pentru rolurile din „All the Boys Love Mandy Lane” (2006) și „North Country” (2005).

Potrivit AFP, căsătoria cu Amber este cel de-al doilea mariaj pentru Johnny după cel din 1983 cu actrița Lori Anne Allison, de care s-a despărțit doi ani mai târziu.

Actorul a mai avut relații cu actrițele Jennifer Grey, Sherilyn Fenn și Wynona Ryder, dar și cu Vanessa Paradis, cu care a trăit timp de 14 ani, între 1998-2012, și are doi copii, Lily-Rose și John Christopher.

Familiile și prietenii cuplului sunt așteptați în acest weekend pe insula Little Hall Pond Cay, pe care Depp a cumpărat-o în 2004 pentru suma de 3,6 milioane dolari, potrivit cifrelor oferite de revista Forbes. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata