Justin Bieber, cel mai detestat personaj pe Youtube

23

Cântăreţul canadian Justin Bieber trezeşte simpatii şi antipatii în egală măsură. Bieber nu lasă pe nimeni indiferent şi este un lucru obişnuit ca declaraţiile sau comentariile sale să suscite un val de critici printre detractorii săi pe reţelele de socializare, relatează ziarul spaniol Estrella Digital.

Caracterul său dificil şi excentricităţile sale au făcut din el victima perfectă a utilizatorilor de Youtube, câştigându-şi trista faimă de cel mai detestat personaj de pe această reţea de socializare. Potrivit unui responsabil al Google, cântăreţul canadian este unul dintre cele mai înjurate personaje de pe această reţea de videoclipuri unde utilizatorii îşi varsă năduful printr-o mare cantitate de calificative negative, critici şi insulte pe care le obţine zilnic.

Anthony House, consilier al politicii Google, asigură că Youtube permite userilor să denunţe conţinuturile pe care nu le consideră adecvate şi se pare că Justin Bieber a reuşit să se plaseze în fruntea acestui ranking negativ, având în vedere că unul dintre videoclipurile sale a atras cel mai mare număr de calificative negative postate vreodată.

Respectivul videoclip, pe care responsabilul Google nu l-a dezvăluit, a fost examinat de o echipă a Youtube care evaluează conţinuturile tuturor clipurilor publicate pe reţea. Utilizatorii nu au ezitat să-l denunţe în cel mai plastic mod posibil, plasându-l astfel în fruntea celor mai detestate clipuri.

Pentru Justin Bieber contează prea puţin că este cel mai detestat artist online şi continuă să facă ceea ce ştie el mai bine: să cucerească cât mai multe fete. Ultima adăugată listei sale lungi de cuceriri este Jessica Serfaty, fosta iubită a unuia din componenţii trupei Jonas Brothers. Se pare că idolul a milioane de tinere din întreaga lume a fost prins într-un local de noapte în ipostaze intime cu respectiva fată. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News