Kate şi William, ducii de Cambridge, îşi doresc şi un al treilea copil

26

Cel de-al doilea copil al ducilor de Cambridge, Charlotte, abia dacă a împlinit 3 luni iar părinții ei, Kate Middleton și prințul William s-ar gândi deja să aibă și un al treilea copil, conform U.K. Express.

O sursă citată de publicația britanică susține că ducele și ducesa de Cambridge își doresc „cel puțin trei copii”. Fiul lor, prințul George, tocmai a împlinit 2 ani.

„Kate provine dintr-o familie cu trei copii și este foarte apropiată de sora sa Pippa și de fratele ei, James. Deși ducii de Cambridge au deja un băiețel și o fetiță, nu s-au hotărât să se oprească aici”.

Atât Kate cât și William s-au bucurat să crească alături de frați care erau apropiați ca vârstă. Desigur că Charlotte este încă prea fragedă, dar peste un an cine poate ști?”, susține sursa citată.

Diferența de vârstă între Kate Middleton și sora sa, Pippa, este de 20 de luni. Fratele lor, James, este cu 4 ani mai mic decât Pippa. De cealaltă parte, prințul William este cu 2 ani mai mare decât prințul Harry. Dacă Kate Middleton, 33 de ani, decide să mai aibă un copil, ar putea să-l facă într-un an sau doi. Este adevărat însă că a avut două sarcini dificile și ar putea să decidă că este suficient.

La casele de pariuri britanice se poate deja paria că ducesa va fi din nou însărcinată anul viitor sau peste doi ani, când va avea 35 de ani.

Între timp prințul William și-a început munca de pilot pe ambulanțe aeriene pentru East Anglian Air Ambulance din luna iulie. El lucrează patru zile și are apoi patru zile libere, program care-i permite să-și petreacă foarte mult timp alături de familie.

Deocamdată el a ales să nu-și exercite îndatoririle de moștenitor al tronului și să se concentreze asupra vieții de familie, o decizie care se bucură de suportul tatălui său, prințul Charles și primul în linia descendenței la tronul Marii Britanii. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News