Katy Perry ajunge la cifra record de 50 milioane de abonaţi pe Twitter

Cântăreaţa americană Katy Perry a stabilit vineri, 31 ianuarie,  un record istoric pe Twitter, devenind prima persoană din lume ce a adunat peste 50 de milioane de abonaţi pe contul ei, relatează AFP.

Twitter Counter, care oferă cifrele de utilizare a reţelei sociale, a anunţat că ea a trecut vineri această cifră simbolică, care era de 50.025.735 de abonaţi la 21.43 GMT.

Pe contul ei @katyperry, cântăreaţa de 29 de ani, în prezent în topul titlurilor vândute cu „Dark Horse”, nu a făcut niciun comentariu în legătură cu acest record dar îi mulţumea Madonnei pentru invitaţia de a supraveghea o expoziţie de artă caritativă, Art for Freedom, organizată de star.

Cântăreţul canadian Justin Bieber a detronat-o pe Lady Gaga în iunie pentru titlul de persoana cea mai urmărită pe reţeaua socială, dar apoi a trebuit să-şi cedeze locul lui Katy Perry în noiembrie.

Justin Bieber adună în prezent puţin peste 49,2 milioane de abonaţi.

Preşedintele american Barack Obama se află pe locul trei cu 41,2 milioane.

Lady Gaga, pe locul al patrulea cu 41,02 milioane, a bătut un prim record în martie 2012, devenind prima persoana cu 20 de milioane de abonaţi pe Twitter. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata