Kim Kardashian va lansa o linie vestimentară pentru copii

Kim Kardashian, mama unei fetiţe de 7 luni, creează o linie vestimentară pentru copii, iar articolele cuprinse în această linie vor fi vândute la preţuri foarte accesibile, conform starpulse.com.

Plină de inspiraţie după naşterea fetiţei sale, North, din relaţia cu rapper-ul Kanye West, Kim Kardashian a decis să-şi extindă CV-ul în domeniul modei prin lansarea unei noi linii vestimentare.

Luni, în timpul unei discuţii online cu fanii, Kim Kardashian a fost întrebată dacă îşi îmbracă fetiţa de 7 luni doar cu haine scumpe, de designer. „Ea poartă orice. Am creat chiar şi o linie vestimentară pentru copii ce cuprinde articole accesibile pentru toată lumea. Va fi lansată în luna martie. Copiii cresc foarte repede şi este nevoie de hăinuţe ieftine pentru ei!”, a răspuns vedeta.

Kim Kardashian are experienţă în lumea designului vestimentar, lansând de mai mult timp linia de articole pentru femei Kardashian Kollection, pe care a creat-o alături de surorile sale, Kourtney şi Khloe. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata