Lionel Messi, bănuit că ar fi cumpărătorul celui mai scump Ferrari din lume

31

Starul argentinian Lionel Messi este bănuit că ar fi cumpărătorul celui mai scump Ferrari din lume, vândut la licitaţie cu 32 milioane de euro, în cadrul Salonului automobilelor clasice de la Paris, informează cotidianul catalan Sport.

Publicaţia precizează că societatea Proto Organization, al cărei proprietar, Alessandro Proto, a licitat pentru modelul Ferrari 335 S Spider Scaglietti, din anul 1975, a confirmat faptul că Messi este cumpărătorul preţiosului „super-car”, achiziţionat telefonic de un cumpărător anonim, care ar putea fi chiar jucătorul Barcelonei, conform unui comunicat dat publicităţii de conglomeratul de societăţi condus de omul de afaceri italian.

Conform Proto Organization, portughezul Cristiano Ronaldo ar fi fost interesat, la rândul său, de „bijuteria” Ferrari, condusă de-a lungul timpului de piloţi legendari, între care și campionul britanic de Formula 1 Stirling Moss, în Marele Premiu al Cubei din 1998, însă până la urmă câștigător a fost Messi.

Licitaţia a început de la suma de 20 milioane euro și a ajuns în final la 32 milioane euro, un nou record pentru un automobil. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: classicdriver.com


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News