Madonna a cântat în lacrimi “La vie en rose” într-un concert la Stockholm

31

În fața agresiunii teroriste, artiști din întreaga lume reacționează în diferite moduri. Cântăreața americană a ținut să reia, în timpul unui concert susținut la Stockholm, unul dintre titlurile clasice ale muzicii franceze, “La vie en rose”, a lui Edith Piaf, pentru a aduce un omagiu victimelor atacurilor teroriste de la Paris din 13 noiembrie, scrie Le Figaro.

Singură pe scenă, acompaniată de o chitară, interpreta melodiei “Like a prayer” a cerut, de asemenea, publicului prezent la concertul său din 14 noiembrie de la Stockholm să păstreze un minut de reculegere.

“Am nevoie de un moment pentru a evoca tragedia, carnagiul, aceste crime și sfârșitul absurd al unor vieți prețioase aseară la Paris”. “Sunt răvășită […] atunci când oamenii plâng pierderea celor dragi”, a spus artista americană, neputând să-și stăpânească lacrimile.

“Dar asta este exact ceea ce vor ei, să reducă la tăcere. Nu vom permite acest lucru, nu vom permite niciodată acest lucru”, a declarat cu convingere Madonna, care și-a mai exprimat sprijinul și în timpul atacurilor din ianuarie 2015 de la revista Charlie Hebdo. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: captura youtube