Malcolm Young, membru fondator al AC/DC, suferă de demenţă, a confirmat familia acestuia

Malcolm Young, chitaristul și membru fondator al trupei australiene de rock AC/DC, suferă de demență, a confirmat familia acestuia într-o declarație pentru revista Rolling Stone, potrivit canalului ABC.

Informația despre starea de sănătate a lui Young a fost publicată săptămâna trecută de presă din Australia, care afirma și că artistul a fost internat într-un sanatoriu specializat din Sydney.

Trupa a anunțat încă de anul trecut că Malcolm Young nu va fi implicat în realizarea celui mai nou album al trupei, ‘Rock or Bust’, care urmează să fie lansat în decembrie anul acesta, amintește DPA.

AC/DC intenționează să desfășoare un turneu internațional în 2015, la care va participa ca solist și Stevie Young, nepotul lui Angus și al lui Malcolm Young.

Grupul a fost fondat în Sydney în 1973 de frații Malcolm și Angus Young, cel din urmă devenind faimos pentru vestimentația sa de școlar.

Trupa a vândut mai bine de 200 de milioane de albume și a devenit una dintre cele mai de succes trupe rock din lume cu hituri precum ‘Dirty Deeds Done Dirt Cheap’ sau ‘Highway to Hell’. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata