Matthew McConaughey pe marile ecrane cu „Interstellar”, la împlinirea vârstei de 45 de ani

Actorul Matthew McConaughey a participat luni seară la AMC Lincoln Square din New York la premiera celui mai nou film al său ‘Interstellar’, în regia lui Christopher Nolan, alături de soția sa Camila Alves, scriu DailyMail și justjared.com.

Matthew McConaughey împlinește marți 45 de ani. El a fost recompensat la 22 octombrie, la Los Angeles, cu ‘American Cinematheque Award’, premiu care încununează un an excelent în care a luat Oscarul și Globul de Aur pentru rolul din ‘Dallas Buyers Club’.

McConaughey este ‘simbolul a ceea ce trebuie să fie o stea de la Hollywood — îndrăzneț, vesel și un talent în creștere permanentă’, declara la Los Angeles, în cadrul ceremoniei ‘American Cinematheque Award’, președintele Rick Nicita, potrivit starpulse.com.

Luni seara, la premiera ‘Interstellar’ — o poveste fascinantă despre o călătorie interstelară, printr-o gaură de vierme, a unui grup de exploratori în condițiile în care existența omenirii pe Terra este amenințată, actorul, originar din Uvalde (statul Texas), a fost însoțit de actorii Anne Hathaway, Jessica Chastain, Ellen Burstyn, Mackenzie Foy, Bill Irwin și de regizorul Christoper Nolan.

‘Am fost norocos să am familia alături. Consider că cel mai important lucru care mă pregătea pentru filmare era să îmi iau la revedere de la copiii mei dimineața și să-i revăd apoi la finalul zilei’, a declarat actorul potrivit Daily Mail. Unele dintre scenele peliculei au fost filmate pe ghețari în Islanda, iar costumul de astronaut le-a ținut de cald, a mai precizat actorul, adăugând că total opus rolului său din ‘Dallas Buyers Club’ unde trebuia să mănânce cu grijă de această dată trebuia să mănânce consistent.
Într-un interviu publicat în 31 octombrie de revista Hollywood Reporter, McConaughey declara că acest film i-a lărgit puțin viziunea despre ce înseamnă existența pe alte planete, iar primul contact cu acest tip de subiecte l-a avut în 1997 cu filmul ‘Contact’, mai ales că nu este un pasionat al literaturii și filmelor SF, fiind preocupat doar de ‘lucrurile tangibile’ de pe planetă.

‘Interstellar’ va ajunge pe ecranele din SUA la 5 noiembrie, iar în România la 7 noiembrie.

La 9 iunie 2012, Matthew McConaughey s-a căsătorit cu modelul brazilian și vedetă de televiziune Camila Alves cu care are trei copii. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata