Membrii trupei Eagles of Death Metal vorbesc pentru prima dată despre atentatul de la Bataclan

Membrii formației Eagles of Death Metal, care concerta în sala Bataclan din Paris la 13 noiembrie, atunci când a avut loc un atentat terorist soldat cu moartea a 89 de persoane, au vorbit pentru prima dată despre scenele de groază prin care au trecut, într-un interviu emoționant acordat revistei Vice.

Potrivit Daily Mail, într-un fragment din interviu dat publicității în avanpremieră, vocalistul de la Eagles of Death Metal, Jesse Hughes, povestește cum fanii s-au ascuns în cabina trupei atunci când teroriștii au deschis focul în sala de concerte.

Fanii au fost însă descoperiți de teroriști și împușcați, cu excepția unui singur tânăr care s-a ascuns sub geaca de piele a lui Hughes.

„Oamenii se prefăceau morți și erau extrem de speriați”, a adăugat el.

Cu ochii în lacrimi, vocalistul a povestit că unul dintre motivele importante pentru care au existat atât de multe victime la Bataclan a fost că mulți oameni nu au vrut să își abandoneze prietenii.

Membrii formației au reușit să fugă de pe scenă atunci când teroriștii au deschis focul, scăpând nevătămați.

Potrivit Daily Mail, interviul va fi difuzat integral săptămâna viitoare. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: facebook.com/eaglesofdeathmetal

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata