Michel Polnareff, starul francez al muzicii pop, revine pe scenă după o absenţă de 25 de ani

Cântărețul francez Michel Polnareff și-a anunțat marți marea revenire pe scenă în 2016, cu lansarea la începutul anului viitor a primului său album de studio după 25 de ani, descris ca „pop-rock” și „foarte antrenant”, urmat de un turneu în primăvară”, relatează AFP.

Polnareff, legendă pop a anilor 1960-70, a declarat postului de radio RTL că se află în Belgia unde „mixează de 15 luni”. Acest nou album anunțat inițial pentru 2014, cuprinde 9 cântece noi, a precizat artistul în vârstă de 71 de ani.

Michel Polnareff, care locuiește în  Los Angeles de unde comunică regulat cu fanii prin rețelele de socializare, nu a mai lansat un album de studio din 1990, ultimul fiind ‘Kâma Sűtra’. Cântărețul cunoscut pentru ochelarii săi cu ramele albe are la activ două albume live — ‘Live at the Roxy’ (1996) și ‘Ze re Tour 2007’ (2007) — și a susținut câteva concerte, dar nu a lansat niciun cântec nou de la ‘Ophélie flagrant des lits’, în 2006.

Noul album va fi precedat de un extras la sfârșitul anului, a declarat ziarului Le Parisien, muzicianul nonconformist care a făcut senzație în 1972 pozând în fundul gol pentru afișul unui spectacol. Referitor la acest album, artistul a spus că nu seamănă cu nimic din ceea ce a făcut până acum. „Este, în ansamblu, un album pop-rock și foarte antrenant”, a precizat el.

Întrebat despre temele abordate pe acest album, autorul unor hituri pecum la ‘Poupée qui fait non’ și ‘On ira tous au paradis’ a mărturisit că este vorba despre prietenia între oameni, sau despre dragostea sa pentru femei. Un cântec intitulat, ‘Louka’s song’, este dedicat fiului său de patru ani, în timp ce o altă piesă evocă singurătatea multor persoane, mai ales de Sărbătorile de Crăciun. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata