Micuţa Prinţesă Charlotte, primul loc în topul Tatler al „Persoanelor care contează”

24

Prinţesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge, are numai opt luni, dar ocupă în 2016 primul loc din topul „Persoanelor care contează” alcătuit de revista britanică Tatler și care conţine peste 600 de nume, informează ziarul „The Telegraph”.

Născută la 2 mai 2015, Charlotte este descrisă de Tatler ca „un minunat mic ghemotoc de bucurie”, care „ne-a cucerit deși deocamdată știm foarte puţine lucruri despre ea”, „în afară de importantul aspect că este pe poziţia a patra a succesiunii la tronul” Marii Britanii. Din acest punct de vedere, ea urmează după bunicul patern, Prinţul Charles, tatăl ei, Prinţul William, și frăţiorul ei, Prinţul George.

Clasamentul îi plasează pe locul al doilea pe Ducesa de Cambridge, Catherine, iar pe al treilea, pe soţul acesteia, Prinţul William.

Câștigătorul topului de anul trecut, Prinţul George de Cambridge, se situează pe poziţia a patra, exact înaintea străbunicii lui, Regina Elisabeta a—II-a.

Primarul Londrei, Boris Johnson este pe locul al 18-lea, devansat de actori precum Eddie Redmayne (locul 12), laureat al Oscarului de anul trecut pentru „Cel mai bun actor în rol principal”, și Felicity Jones (16), dar și de Lizzy Jagger (14), fiica lui renumitului sir Mick Jagger, solistul formaţiei „The Rolling Stones”.

Premierul britanic, David Cameron apare abia la poziţia 65 în acest top despre a cărui mod de alcătuire revista Tatler nu dă nicio informaţie, mărginindu-se la a lansa cititorilor săi invitaţia de a face comentarii pe Facebook sau Twitter referitor la acest subiect. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: telegraph.co.uk

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata