Morgan Freeman va juca în noua versiune a filmului „Ben-Hur”

Actorul american Morgan Freeman este primul nume confirmat din distribuția noii versiuni a clasicului film „Ben-Hur”, pe care o pregătesc studiourile MGM și Paramount, informează vineri blogul de specialitate Deadline, citat de EFE.

Freeman, în vârstă de 77 de ani, îl va interpreta pe Ildarin, cel care îl învață pe sclavul Ben-Hur cum să devină campion al curselor de care în Roma antică. Regizorul Timur Bekmambetov („Wanted”) prevede să înceapă filmările la începutul anului viitor în Europa.

Potrivit sursei citate, se vehiculează și alte nume care vor face parte din distribuția filmului, precum cel al britanicului Tom Hiddleston, care a fost deja contactat pentru a face parte din proiect.

Filmul va fi lansat pe marile ecrane în februarie 2016 și va avea un scenariu scris de Keith Clarke („The Way Back”) și revizuit de John Ridley („12 Years A Slave”).

Pelicula se va baza pe romanul lui Lew Wallace „Ben-Hur: A Tale Of The Christ”, publicat în 1880.

„Tot ce pot să spun deocamdată este că va fi un film epic și emoționant”, a declarat în luna mai Roma Downey, producătoarea acestui „remake” al filmului lui William Wyler, câștigător a 11 premii Oscar. În filmul din 1959, Charlton Heston a interpretat unul dintre personajele sale cele mai memorabile, cel al unui aristocrat evreu, trădat de un prieten roman. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata