Nadal, Vettel şi Ronaldo, candidaţi la titlul de cel mai bun sportiv internaţional la ESPN

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, pilotul german Sebastian Vettel și fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo au fost nominalizați de grupul mediatic american ESPN pentru titlul de cel mai bun sportiv internațional, alături de jucătoarea sud-coreeană de golf Inbee Park.

Câștigătorul urmează să fie ales în urma unui vot popular organizat pe internet, iar ceremonia de acordare a Premiilor ESPYS, care includ mai multe categorii, va avea loc în data de 16 iulie, la Los Angeles (Statele Unite).

Cristiano Ronaldo, câștigător al Ligii Campionilor și al Cupei Spaniei cu Real Madrid, a reușit să marcheze anul acesta 31 de goluri în Primera Division, împărțind trofeul Gheata de Aur cu uruguayanul Luis Suarez, care a înscris același număr de goluri pentru FC Liverpool în campionatul Angliei. Rafael Nadal a cucerit, la rândul său, pentru a noua oară în carieră, titlul de campion în turneul de Mare Șlem de la Roland Garros, în timp ce Sebastian Vettel este campionul mondial din ultimii patru ani în Formula 1.

Inbee Park este cea mai bună jucătoare a momentului din golful profesionist feminin, reușind să câștige anul trecut trei titluri majore consecutive. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata