Netflix are în vedere reprimarea partajării parolelor

Unii utilizatori au raportat că au văzut un mesaj care spunea „Dacă nu locuiți cu proprietarul acestui cont, aveți nevoie de propriul cont pentru a continua să vizionați”. Spectatorii pot întârzia verificarea și pot continua să urmărească Netflix. Mesajul poate reapărea atunci când deschid din nou Netflix și, în cele din urmă, li s-ar putea cere să deschidă un cont nou pentru a continua transmiterea.

Un purtător de cuvânt a declarat pentru BBC: „Acest test este conceput pentru a se asigura că persoanele care utilizează conturi Netflix sunt autorizate să facă acest lucru”.

Încă nu a fost luată o decizie dacă compania va lansa acest lucru în rețeaua sa.

În perioada de încercare, utilizatorii pot verifica dacă li se permite accesul la cont printr-un cod, trimis prin text sau e-mail.

Citeste si:  Netflix prognozează încetarea împrumuturilor și creșterea acțiunilor

Netflix încearcă să împiedice utilizatorii neeligibili, deși nu este clar câte persoane folosesc platforma în raport cu termenii lor de serviciu.
Platformele de streaming, inclusiv Netflix, HBO Go, Amazon Prime și Disney +, permit utilizatorilor să creeze mai multe profiluri în cadrul contului, dar termenii și condițiile specifică faptul că acestea sunt destinate utilizării de către persoanele din gospodărie.

În timpul unei emisiuni online din 2016, cofondatorul și directorul executiv al Netflix, Reed Hastings, a spus: „Partajarea parolelor este ceva cu care trebuie să înveți să trăiești, deoarece există atât de multe partajări legitime de parole, cum ar fi schimbul cu soțul tău, cu copiii tăi, fără linie strălucitoare și ne descurcăm bine așa cum este „.

În octombrie 2019, directorul de produse Greg Peters a declarat că compania se uită la problema partajării parolelor, dar a spus că nu are „planuri mari de anunțat în acest moment în ceea ce privește a face ceva diferit acolo”.

Citeste si:  Prințul Harry și Meghan Markle, primul comision Netflix

Netflix a câștigat aproape 37 de milioane de noi abonați în 2020 și are acum peste 200 de milioane de abonați în întreaga lume.

O creștere a prețurilor, o blocare globală și spectacole precum Tiger King și The Queen’s Gambit au văzut că Netflix a raportat venituri de aproape 25 miliarde de dolari (18 miliarde de lire sterline) și profit de aproape 2,8 miliarde de dolari.

Netflix, cel mai mare serviciu de streaming din lume, testează constant noi funcții cu utilizatorii și nu este clar dacă cerința de verificare a gospodăriei va fi implementată pe scară mai largă.

Sursa: BBC
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner