Neverland, ferma lui Michael Jackson scoasă la licitaţie pe Taobao, suscită puţin interes

Celebra fermă Neverland, unde Michael Jackson a locuit o mare parte a vieții sale, a fost scoasă la vânzare pe popularul web chinez de cumpărări online Taobao, dar niciun chinez nu și-a manifestat interesul față de proprietate, informează joi ziarul Global Times, citat de EFE.

Paimai, secțiunea de licitații a Taobao, a lansat marți o licitație pentru ferma californiană la prețul de pornire de 500 de milioane de yuani (78 de milioane de dolari), cu rezultate dezamăgitoare, potrivit ziarului.

În cele 24 de ore cât a durat licitația, peste 50.000 de internauți au vizitat această pagină. Doar unul s-a înregistrat pentru a participa la licitație — înscrierea necesită o depunere de 7.800 de dolari — însă nici el nu a lansat vreo ofertă concretă pentru Neverland.

Acest eșec în China, o țară unde mulți milionari sunt avizi să cumpere imobile de lux în Europa sau SUA, relevă dificultatea de a vinde ferma pe care Michael Jackson a cumpărat-o în 1987 și unde a locuit până în 2005, cu patru ani înainte de moartea sa.

În mai anul acesta, casa de licitații Sotheby’s a scos la vânzare ferma pentru 100 de milioane de dolari, un preț mai mare decât cel propus în China, fără să reușească să perfecteze vânzarea.

Neverland, denumită așa de Jackson în memoria lui Peter Pan, este o proprietate de aproximativ 10,9 kilometri pătrați care include o casă de 1.100 de metri pătrați cu șase dormitoare, o gară pentru propriul tren, terenuri de sport și o sală de cinema. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata