Nicolas Sarkozy: „Nu voi lăsa Franţa dezarmată” în faţa imigranţilor clandestini

Preşedintele francez Nicolas Sarkozy a declarat luni (25 ianuarie 2010) că nu va lăsa Franţa ‘dezarmată’ în faţa afluxului de clandestini, avertizând că toţi imigranţii care nu pot obţine statutul de refugiat politic vor fi ‘însoţiţi acasă’ – informează AFP.

‘Nu voi lăsa Franţa dezarmată’ în faţa imigranţilor care sosesc cu bărcile, a avertizat şeful statului francez, pentru canalul TF1, la câteva zile după debarcarea pe o plajă de pe insula franceză Corsica a 123 de imigranţi care s-au declarat kurzi din Siria.
Denunţând ‘sclavagiştii’, ‘asasinii’ care ‘utilizează mizeria umană’, Nicolas Sarkozy a spus că Franţa este gata să-i ajute pe ‘nefericiţii’ imigranţi să se întremeze, dar apoi îi va însoţi acasă. ‘Mesajul este foarte clar: cei care sunt refugiaţi politici vor fi primiţi, cei care nu sunt refugiaţi politici vor fi însoţiţi acasă’, a subliniat Sarkozy.

Citește și
1 Comentariu
  1. marcel spune

    aceste povesti de adormit copii sa le spuna americanii prin gura evreului Sarkozy altora nu noua ; asta pregateste opinia publica pentru renasterea statului Kurdistan unde se vor instala americanii pentru o perioada ; dar se pare ca va fi deranj mare pentru ca acest nou stat va trebui sa-si ia teritoriile de la turci , irakieni , iranieni , sirieni ,azeri si armeni ; asa se explica si noile tensiuni dintre turcia si israel , dovada ca tratatul nato are valoare de hartie igienica in fata sionistilor mondiali.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata