Nouă extravaganţă marcă Beyoncé: 300.000 de dolari pentru o pereche de sandale cu diamante

Celebra cântăreață americană Beyoncé a cheltuit 312.000 de dolari pe o pereche de sandale cu toc „stiletto” ornate cu diamante, pe care le va purta în viitorul său videoclip, relatează marți ziarul spaniol ‘ABC’.

Creație a firmei House of Borgezie, aceste superbe încălțări sunt realizate personalizat în Marea Britanie, au 1.310 diamante și garanție nelimitată. Sandalele poartă numele de ‘The Princess Constellation’ (‘Constelația prințesa’), iar casa de modă le descrie drept ‘poate, cea de-a opta minune a lumii’.

Potrivit site-ului firmei, acest model de pantofi se poate realiza din aur de 18 carate sau din platină și costă 337.000 de dolari, puțin mai mult decât a plătit Beyoncé.

‘Sunt marea noutate. Beyoncé este una din clientele pentru aceste fantezii ale noastre. Nu există persoană mai potrivită decât ea pentru a ne purta modelele’, a declarat proprietara firmei, Chris Shellis.

Shellis a confirmat că a vândut prețioasa pereche de sandale cu toc cântăreței pentru viitorul său videoclip și că interpreta și-a achiziționat și o elegantă centură din aur în valoare de 85.000 de dolari. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: birminghammail.co.uk

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata