O cerere în căsătorie foarte originală a devenit virală pe Internet

3

Un videoclip postat pe Youtube prezintă un tânăr șofer care este atacat în trafic de un grup de motocicliști…. dar finalul este surprinzător. Videoclipul a avut 10 milioane de vizionări în doar 11 zile, notează miercuri ziarul La Vanguardia.

Aparentul atac masca o cerere în căsătorie, e adevărat nu foarte romantică, dar cu siguranță originală. Propunerea în căsătorie pe care acest tânăr spaniol i-a făcut-o iubitei sale a devenit virală pe Internet.

În videoclip este prezentat un grup de motocicliști care îl obligă pe un tânăr aflat la volanul mașinii sale să oprească. După ce este bruscat pe capota propriului autoturism, iubita lui coboară din mașină și încearcă să aplaneze conflictul cu motocicliștii agresivi.

În acel moment tânărul se așează în genunchi și o cere în căsătorie pe iubita sa. Între timp un alt motociclist deschide portbagajul și scoate un buchet uriaș de flori pe care tânărul îl oferă logodnicei sale. Deducem că răspunsul ei a fost ‘da’, conchide ziarul. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata