O femeie în vârstă de 106 ani a dansat la Casa Albă cu preşedintele Barack Obama

24

O femeie din Statele Unite şi-a îndeplinit, la vârsta de 106 ani, visul de a vizita Casa Albă şi de a se întâlni cu preşedintele Barack Obama şi cu soţia sa, Michelle.

Virginia McLaurin a aşteptat toată viaţa să vadă un afroamerican la Casa Albă. Aşa încât, atunci când în cele din urmă a avut şansa de a-l întâlni pe preşedintele Obama, ea nu a putut să-şi stăpânească entuziasmul. A ţipat de plăcere, a fluturat bastonul în aer şi ea a dansat cu mişcări care au făcut-o cea mai nouă atracţie pe internet, relatează CNN.

În videoclipul postat de Casa Albă duminică seara se poate vedea cum Virginia McLaurin este graţioasă, îşi aranjează părul şi întinde braţele larg să danseze cu liderul de la Casa Albă. Preşedintele a întrebat-o dacă vrea să o cunoască şi pe prima doamnă Michelle Obama, şi răspunsul a fost unul evident.

”Este o onoare”, i-a spus preşedintelui american Virginiei McLaurin, care se afla la Casa Albă pentru a participa la festivităţile dedicate Black History Month.

Michelle Obama s-a arătat neîncrezătoare când soţul ei i-a spus că McLaurin are 106 ani. Prima Doamnă a SUA i-a spus Virginiei McLaurin că vrea să fie ca ea când va mai avansa în vârstă.

Nu credeam că voi trăi să ajung vreodată la Casa Albă, a spus Virginia McLaurin, adăugând că este foarte fericită.

McLaurin s-a născut în 1909 în Carolina de Sud, iar din 1941 trăieşte la Washington. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: captura youtube

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata