O treime dintre tinerele femei intră pe Facebook, imediat ce se dau jos din pat

O treime dintre femeile cu vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani se conectează pe site-ul de socializare Facebook imediat ce se trezesc din somn, înainte chiar de a merge la baie, conform unui sondaj realizat de Oxygen Media şi Lightspeed Research, ale cărui rezultate au fost publicate de cotidianul The Telegraph.

Aproximativ 21% dintre tinerele femei intră pe Facebook în toiul nopţii, iar 42% dintre ele nu au nimic împotrivă în a-şi posta fotografiile din momente în care erau sub influenţa băuturilor alcoolice. Aproximativ 80% dintre ele se consideră fericite să fie văzute sărutându-se cu diverşi parteneri în fotografii postate pe Facebook.

Jumătate dintre femeile intervievate nu au nici o inhibiţie să devină prietene pe Facebook cu oameni complet necunoscuţi şi despre care nu au nici un fel de informaţii, în afară de cele pe care chiar ei le publică în cadrul profilului.
În cazul bărbaţilor, 65% folosesc Facebook pentru a cunoaşte femei şi nu au nici o problemă de a se întâlni cu necunoscute de pe acest site, situaţie în care se află şi 50% dintre femei.

Aproximativ 9% dintre femeile intervievate au descoperit o nouă utilitate a portalului Facebook – aceea de a se despărţi de la distanţă de partenerul de viaţă, comparativ cu 24% dintre bărbaţi care folosesc Facebook pentru acelaşi motiv.
De asemenea, 49% dintre femei consideră că este normal să urmărească discuţiile pe Facebook ale partenerului de viaţă, după ce obţin datele sale de conectare. 42% dintre bărbaţi împărtăşesc aceaşi opinie.

Mark Zuckerberg, director executiv şi fondator al Facebook, susţine că oamenii nu-şi mai doresc intimitate absolută pe internet, ci doar doresc să deţină controlul total asupra informaţiilor despre propria persoană pe care le publică online şi asupra acelora pe care nu doresc să le publice. În prezent reţeaua de socializare Facebook are peste 500 de milioane de utilizatori înregistraţi din întreaga lume.

Citește și
1 Comentariu
  1. assbook spune

    Retele de socializare, OK, joburi( mai mult cu blow), 0tv-uri si vedete.
    Rau e sa fii prost, dar ami rau e sa fii inconjurat de ei!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata