Palatul Buckingham dezminte din nou implicarea Prinţului Andrew într-un scandal sexual

18

Palatul Buckingham a dat duminică o nouă dezmințire categorică în privința acuzațiilor de abuz sexual ce îl vizează pe Prințul Andrew, în speranța de a dezamorsa un scandal extrem de neplăcut pentru familia regală britanică, scandal care se află pe prima pagină a tuturor cotidienelor britanice.

‘Acuzațiile sunt false și neîntemeiate’, se arată într-un nou comunicat al Casei regale britanice, în care aceasta ‘neagă categoric faptul că ducele de York ar fi avut vreo formă de contact sau relație sexuală’ cu femeia care îl citează pe Prințul Andrew în cadrul unei plângeri depuse în SUA.

Palatul Buckingham a precizat deja vineri că „orice acuzație, conform căreia au fost comise acte inadecvate cu o minoră, este categoric falsă”.

Numele Prințului Andrew, al doilea fiu al Reginei Elisabeta a II-a și al cincilea în ordinea succesiunii la tronul britanic, a fost citat într-o plângere depusă în SUA de o femeie care afirmă că a fost forțată, pe când era minoră, să „întrețină relații sexuale” cu ducele de York la Londra, New York și în Caraibe în cadrul unor orgii cu alte tinere minore.

Femeia, cunoscută doar sub pseudonimul ‘Jane Doe #3’, susține că a acționat la ordinul lui Jeffrey Epstein, un bancher bogat de pe Wall Street, prieten apropiat al Prințului Andrew. Epstein a fost condamnat în 2008 pentru că a apelat la serviciile unor prostituate minore. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata