Pharrell Williams, campionul descărcărilor legale de muzică în Marea Britanie

23

Piesa „Happy” a interpretului american Pharrel Williams a devenit cel mai bine vândut cântec în Marea Britanie pe platformele online de muzică, potrivit Official Charts Company, citat miercuri de AFP.

„Happy” a atins cota de peste 1,62 milioane de descărcări online cu plată, Pharell Williams reușind și în alte două ocazii să fie în top 10 cu single-uri care au fost cele mai descărcate după apariția lor în topuri, datorită colaborărilor sale cu americanul Robin Thicke pentru ‘Blurred Lines’ și cu francezii Daft Punk pentru melodia ‘Get lucky’.

‘Țin să mulțumesc publicului, pentru că este cel care realizează clasamentul’, a declarat Pharrell Williams pentru OfficialCharts.com.

‘Fără public ești doar un muzician cu câteva idei, însă alături de public totul se schimbă, și cele mai mici idei devin importante’, a declarat cântărețul și producătorul în vârstă de 41 de ani.

Melodia a suscitat un adevărat fenomen la nivel mondial, un grup de trei bărbați și trei femei din Iran au postat o versiune proprie a videoclipului pe Youtube, alături de alte mii de internauți din întreaga lume.

Melodia „Happy” a fost lansat la 21 noiembrie 2013 și face parte din coloana sonoră a comediei de desene animate ‘Despicable Me 2’. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata