Pisici mari capturate din parc, aparținând cuplului Tiger King

10

Oficialii federali au confiscat 68 de pisici mari de la Jeff și Lauren Lowe, vedete ale emisiunii de succes Netflix, Tiger King.

Joi, Departamentul de Justiție al SUA a anunțat că a confiscat animalele exotice din parcul Tiger King din Oklahoma.

Oficialii au inspectat grădina zoologică de trei ori din decembrie 2020 și au emis mai multe citații pentru că nu au avut grijă în mod corespunzător de animale.

Au fost recuperați șapte lei, 46 de tigri, 15 hibrizi leu-tigru și un jaguar.

Amândoi sunt acuzați că au încălcat legile SUA privind speciile pe cale de dispariție și bunăstarea animalelor.

În timpul inspecțiilor guvernamentale, aceștia au fost citați în mod repetat „pentru că nu au oferit animalelor îngrijire veterinară adecvată sau în timp util, nutriție adecvată și adăpost care le protejează de condițiile meteorologice nefavorabile și este de dimensiuni suficiente pentru a le permite să se comporte normal”, potrivit un comunicat de presă de la Departamentul de Justiție.

Cuplul a fost găsit în dispreț după ce nu a respectat ordinele judecătorești de a angaja un medic veterinar calificat pentru a se asigura că felinele ar putea primi nivelurile de îngrijire cerute în temeiul Legii privind bunăstarea animalelor.

Multe dintre animale s-au dovedit a avea tulburări osoase din cauza deficitului de calciu din cauza consumului de carne dezosată și măcinată, spun oficialii.

Într-o declarație pe propria răspundere federală, oficialii au spus că Lowes a hărțuit lucrătorii guvernamentali în timpul inspecțiilor, iar doamna Lowe a amenințat la un moment dat că va ucide un oficial al faunei sălbatice.

„Declarația a fost intimidantă în special, deoarece fostul lor partener de afaceri, Tiger King, execută o pedeapsă cu închisoarea pentru angajarea unui om asasin pentru a ucide un rival de afaceri dintr-un alt stat”, se arată în documentul de acuzare.

Domnul Lowe este fostul partener de afaceri al lui Joe Exotic, vedeta spectacolului de succes.

Exotic, adevăratul nume Joseph Maldonado-Passage, execută în prezent o condamnare de 22 de ani pentru implicarea sa într-un caz de abuz de animale.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata