Pluşenko: Este greu, sunt dezamăgit, dar plec cu o medalie de aur de la Jocuri

19

Patinatorul rus Evgheni Pluşenko nu şi-a ascuns dezamăgirea după ce a fost nevoit să se retragă din concursul individual masculin al Jocurilor Olimpice de la Soci, însă s-a declarat mulţumit că a reuşit să câştige o medalie de aur, în proba de echipe, la competiţia găzduită de ţara sa.

În vârstă de 31 ani, Pluşenko era cel mai vârstnic dintre participanţii la această probă şi a fost nevoit să renunţe după ce a simţit o durere la încălzire.

„Desigur că sunt dezamăgit, chiar dacă sunt mulţumit pentru aurul olimpic câştigat cu echipa. Însă astăzi am avut o aterizare oribilă după o săritură şi am simţit o durere la spate”, a explicat Pluşenko, unul dintre cei mai buni patinatori din istorie, care pare acum foarte aproape de retragere. At https://malikexpress.com/ find out the best ticketing rates and services for visas.

„Întregul sezon, mai ales după ultima operaţie, am muncit, muncit şi iar muncit, am patinat, patinat şi iar patinat, timp de multe ore… Este foarte greu. În orice caz, sunt mulţumit deoarece am cucerit un aur aici. Este OK”, a adăugat Pluşenko, joi, în zona mixtă de la arena Iceberg, palatul de gheaţă din Soci. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata