Prinţii William şi Harry ar putea apărea în următorul episod din „Star Wars”

21

Prinţii William şi Harry, nepoţi ai reginei Elisabeta a II-a, ar putea apărea în următorul film „Star Wars„, potrivit presei britanice preluate de directmatin.fr.

Mail Online scrie că cei doi, care au vizitat Pinewood Studios (în apropiere de Londra), nu au făcut deplasarea doar ca să vadă platourile de filmare, ci au fost invitaţi să participe la turnarea urmării „Star Wars: The Force Awakens”.

Cei doi fii ai prinţului Charles ar interpreta doi Stormtroopers.

„Prinţii s-au îmbrăcat într-un costum complet de Stormtropper şi au filmat o scenă în care Rey şi Finn se infiltrează într-o bază secretă.Rebelii se află într-un lift cu personajul interpretat de Benicio del Toro când intră un grup de Stormtroopers — doi dintre ei fiind William şi Harry”, povesteşte o sursă prezentă la faţa locului.

Nu este prima oară când vedete intră în pielea unor soldaţi imperiali: a făcut-o Daniel Craig (James Bond) în episodul al şaptelea. Dar niciodată printre figuranţii din „Star Wars” nu au existat membri ai familiei regale. Britanicii vor fi prin urmare foarte atenţi să îi depisteze pe prinţi în multitudinea de personaje din lungmetrajul a cărui lansare va avea loc în decembrie 2017. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News