Prințul Harry a fost numit șef de impact la compania de sănătate mintală BetterUp Inc

Prințul britanic Harry va deveni primul șef de impact al BetterUp Inc, un start-up din San Francisco care oferă asistență angajaților și asistență pentru sănătatea mintală, a declarat compania.
Miscarea vine la aproximativ o lună după ce Harry, nepotul reginei Elisabeta și soția sa americană Meghan au făcut publică hotărârea lor finală și au spus că nu se vor mai întoarce ca membri ai familiei regale.

Harry a vorbit public despre luptele sale cu durerea după moartea mamei sale, prințesa Diana, într-un accident de mașină în 1997. La începutul acestei luni, Meghan a declarat pentru intervievatorul TV Oprah Winfrey că trăirea în familia regală a împins-o la marginea sinuciderii. .

BetterUp, fondată în 2013, oferă o aplicație mobilă care conectează oamenii la programe de coaching, consiliere și mentorat. Serviciul este utilizat de peste 300 de companii, inclusiv Chevron, Snap Inc și WarnerMedia ale AT&T.
În noul său rol, Harry va contribui la promovarea fitnessului mental și la extinderea listei de antrenori și clienți a companiei, printre alte atribuții, a spus o postare pe blogul companiei.

„Cred cu tărie că prioritizarea și concentrarea condiției noastre mentale deblochează potențialul și oportunitatea pe care nu le-am știut niciodată că le avem în noi”, a spus Harry în postarea de pe blog.

El a mai spus că a lucrat cu un antrenor BetterUp și l-a considerat „neprețuit”.

„Am fost asociat cu un antrenor cu adevărat minunat, care mi-a dat sfaturi solide și o perspectivă nouă”, a spus el.

BetterUp a strâns 125 de milioane de dolari în februarie, ducându-și evaluarea la 1,73 miliarde de dolari. Wall Street Journal a raportat mai întâi vestea noului rol al lui Harry.

Harry și Meghan locuiesc acum în California de Sud și au semnat acorduri anterioare pentru a livra programare la Netflix Inc și pentru a produce și găzdui podcast-uri pentru Spotify.

Harry lucrează, de asemenea, cu Winfrey la o serie documentară despre sănătatea mintală pentru serviciul de streaming Apple TV +.

Sursa: Reuters
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata