Prințul Harry și Meghan Markle, primul comision Netflix

50

Archewell Productions, compania de producție a prințului Harry și Meghan Markle, și-a asigurat prima comandă Netflix, Heart Of Invictus, un documentar despre Jocurile Invictus.

Acordul vine la șase luni după ce perechea a încheiat un acord de milioane de dolari cu platforma, la cerere. Piesa va fi regizată de Orlando von Einsiedel și produsă de Joanna Natasegara.
„Ducele și ducesa de Sussex și echipa Archewell Productions construiesc o ardezie ambițioasă care reflectă valorile și cauzele pe care le iubesc. Din momentul în care i-am cunoscut, a fost clar că Jocurile Invictus dețin un loc foarte special în inimile lor și nu aș putea fi mai fericit că prima lor serie pentru Netflix va prezenta acest lucru pentru lume într-un mod nemaivăzut până acum ” a adăugat Ted Sarandos, co-CEO și Chief Content Officer, Netflix.

Jocurile Invictus sunt un eveniment internațional multi-sport care vede personal militar rănit sau bolnav, să concureze în nouă sporturi diferite. 17 țări au concurat în ultimele jocuri desfășurate în 2018.
Prințul Harry a fost în special legat de Jocurile Invictus și a fost o parte esențială în înființarea sa în 2014. Inspirat de Jocurile Războinicului din SUA, evenimentul a fost prezentat Ministerului Apărării din Marea Britanie după ce 4 inși din personal de serviciu din Marea Britanie au participat la Jocuri din SUA.
Documentarul va urmări un grup de membri ai serviciului care vor concura în jocurile planificate pentru 2022 la Haga. Jocurile din 2020 au fost amânate din cauza pandemiei COVID-19 și acum au fost reprogramate să înceapă pe 29 mai 2022.

„Încă de la primele Jocuri Invictus din 2014, am știut că fiecare concurent va contribui în mod excepțional la un mozaic de rezistență, determinare și hotărâre. Această serie va oferi comunităților din întreaga lume o fereastră către poveștile mișcătoare și înălțătoare ale acestor concurenți pe drumul lor spre Olanda, anul viitor. Fiind prima serie a Archewell Productions cu Netflix NFLX + 1,2%, în parteneriat cu Fundația Jocuri Invictus, nu aș putea fi mai entuziasmat de călătoria viitoare sau mai mândru de comunitatea Invictus pentru inspirația continuă a vindecării globale, a potențialului uman și a serviciului continuu, ” a spus prințul Harry.

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online