Queen Latifah va prezenta concertul Premiului Nobel pentru Pace 2014

Cântăreața și actrița americană Queen Latifah va prezenta concertul Premiului Nobel pentru Pace de anul acesta, a informat joi organizația din Oslo, citată de EFE.

Evenimentul The Nobel Peace Prize Concert, care a ajuns anul acesta la cea de-a 21-a ediție, va avea loc pe 11 decembrie la Oslo Spektrum Arena din capitala Norvegiei, a doua zi după ceremonia de înmânare a premiului, care se va desfășura la Primăria din Oslo (Oslo City Hall).

La gala care va fi transmisă în aproape o sută de țări vor concerta, printre alții, Ustad Rahat, Fateh Ali Khan, Laura Mvula, Gabrielle și Girls of The World.

La festivitate vor fi prezenți ca invitați principali adolescenta pakistaneză Malala Yousafzai și președintele Marșului global împotriva exploatării copiilor, indianul Kailash Satyarthi, recompensați cu Premiul Nobel pentru Pace 2014.

Comitetul Nobel norvegian le-a decernat premiul luna trecută pentru „lupta lor împotriva reprimării copiilor și tinerilor și pentru dreptul copiilor la educație”. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata