Rapperul Kanye West intenţionează să îi construiască soţiei sale, Kim Kardashian, o catedrală

Rapperul Kanye West, cunoscut pentru gesturile sale extravagante, plănuiește să îi construiască soției sale, Kim Kardashian, o catedrală la fel de spectaculoasă ca La Sagrada Familia, relatează Daily Mail.

Potrivit publicației The National Enquirer, West dorește pentru Kim o catedrală la fel de impozantă ca faimosul monument din Barcelona, care ar urma să fie folosită pentru ceremoniile familiei.

„Ei doresc un loc unde să organizeze nunțile, botezurile și înmormântările familiei în anii ce vor veni”, a declarat o sursă pentru publicația menționată. „Însă Kanye este Kanye, așa că va fi ceva extrem de exagerat”, a completat aceeași sursă.

Potrivit acesteia, Kanye a vizitat La Sagrada Familia de mai multe ori și de fiecare dată a fost impresionat. „Și-a dorit întotdeauna ceva asemănător pentru propria sa familie”, a adăugat sursa.

Potrivit Daily Mail, rapperul este în prezent în căutarea locului perfect pentru construirea catedralei. Kanye ar fi alocat 5 milioane de dolari pentru proiect și intenționează să lanseze un apel online fanilor pentru donații. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata