Regina Elisabeta a II-a va fi sărbătorită cu mare fast la Londra la împlinirea a 90 de ani în 2016

1

O mare sărbătoare va avea loc pe una din străzile principale ale Londrei, în iunie 2016, cu ocazia împlinirii a 90 de ani de către regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, au informat joi organizatorii citați de EFE.

Evenimentul va avea loc la 12 iunie 2016 pe The Mall, marele bulevard care desparte Piața Trafalgar de Palatul Buckingham, reședința oficială a familiei britanice.

La sărbătoare vor participa mii de persoane afiliate la cele peste 600 de organizații de binefacere care o sprijină pe regină și vor asista ducele de Edimburg, soțul reginei, prinții William și Henry, cei doi fii ai prințului moștenitor Charles.

Evenimentul, care va include instalarea a numeroase mese cu mâncare și băutură, este organizat de de unul din nepoții reginei, Peter Phillips, fiul prințesei Anne și al căpitanului Mark Phillips.

Cu același prilej vor avea loc și alte festivități naționale, precum o slujbă la catedrala Saint Paul la 10 iunie 2016 și o mare paradă pe stradă a membrilor gărzii reginei la 11 iunie. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News