Regina Elisabeta spune că este întristată de experiențele lui Harry și Meghan

13

Regina Elisabeta a declarat că monarhia a fost întristată de experiențele provocatoare ale nepotului ei prințul Harry și soția sa Meghan și au promis că vor aborda în mod privat dezvăluirile despre o remarcă rasistă despre fiul lor.

Meghan, într-un interviu cu Oprah Winfrey difuzat duminică la televiziunea americană, a acuzat familia regală a Marii Britanii că a ridicat îngrijorări cu privire la cât de întunecată ar putea fi pielea fiului lor Archie și a ignorat cererile ei de ajutor în timp ce se gândea la sinucidere.

„Întreaga familie este întristată să afle cât de dificili au fost ultimii ani pentru Harry și Meghan”, a declarat Palatul Buckingham într-o declarație emisă în numele reginei Elizabeth.

„Problemele ridicate, în special cea a rasei, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot varia, acestea sunt luate foarte în serios și vor fi abordate de către familie în mod privat.

„Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membrii ai familiei și vor fi mult iubiți”.

Interviul de televiziune al lui Meghan și Harry a târât familia regală în cea mai mare criză de la moartea mamei lui Harry, Diana, în 1997, când familia, condusă de regina Elisabeta, a fost criticată pe larg pentru că a răspuns prea lent.

O sursă regală a declarat că Palatul a considerat că aceasta este o chestiune de familie și că regala ar trebui să aibă posibilitatea de a discuta problemele ridicate în mod privat ca familie.

Sursa a adăugat că au fost nevoiți să ia în considerare cu atenție răspunsul înainte de a fi emis și că, de asemenea, au permis oamenilor din Regatul Unit să urmărească mai întâi interviul dacă doresc.

În emisiunea de două ore, Harry a mai spus că tatăl său, moștenitorul tronului prințul Charles, l-a dezamăgit și că s-a simțit captiv în viața sa regală.