Regizorul american Ron Howard va realiza un film despre Beatles

Regizorul american Ron Howard, care a câștigat două premii Oscar, va realiza un documentar despre perioada de debut a grupului Beatles, a anunțat miercuri Apple Corps, preluat de AFP.

Cei doi membri în viață ai celebrei formații, Paul McCartney și Ringo Starr, ‘au cooperat din plin’ la acest film, ca și văduvele lui John Lennon și George Harrison, Yoko Ono și Oliva Harrison, a informat echipa filmului.

Documentarul va prezenta ascensiunea celor patru Beatles, de la debutul în Cavern Club din Liverpool la prima apariție la o emisiune televizată americană, la Ed Sullivan Show, în 1964, eveniment care a declanșat o adevărată Beatlemanie în Statele Unite și în toată lumea.

‘Sunt entuziasmat și onorat să lucrez cu Apple Corps (corporație multi-media creată în 1968 de Beatles — n.r.) și (casa de producție) White Horse la această uluitoare poveste a celor patru tineri care au cucerit lumea în 1964. Impactul lor asupra culturii populare și a experienței umane a fost imens’, a declarat Michael Howard, care a primit două premii Oscar pentru filmul ‘A beautiful mind’, lansat în 2001. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata