Ridley Scott va regiza un film despre viaţa lui Joaquin „El Chapo” Guzman

21

Regizorul Ridley Scott va realiza un film despre viața baronului drogurilor Joaquin ‘El Chapo’ Guzman, care a evadat la începutul lunii iulie dintr-o închisoare de maximă securitate din Mexic, a anunțat joi presa americană, preluată de AFP.

Cineastul britanic și studiourile Fox au decis miercuri să ecranizeze romanul ‘The Cartel’ al scriitorului american Don Winslow, inspirat din viața celebrului narcotraficant, care a evadat din închisoare a doua oară în 14 ani , scrie joi Hollywood Reporter.

Cartea, care este urmarea volumului ‘The Power of the Dog’, a ajuns un best-seller încă de la apariția sa, în iunie 2015. Ea prezintă un deceniu de droguri, între 2004 și 2014.Protagonistul nu este explicit ‘El Chapo’, ci un baron al drogurilor numit Adam Barrera, care conduce cartelul și al cărui prieten din copilărie este un agent al DEA (agenția americană ant-drog).

Ridley Scott va fi și producătorul filmului prin firma sa, Scott Free Films.

Ecranizarea cărții a fost anunțată la doar câteva zile de la spectaculoasa evadare a lui ‘El Chapo’, care conduce puternicul cartel din Sinaloa. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata