Romina Power şi Al Bano vor să efectueze un turneu artistic împreună

21

Cântăreața italiană Romina Power a afirmat că ‘lucrează’ cu Al Bano, fostul ei soț și partener de scenă, pentru a realiza împreună un turneu artistic în Italia, scrie revista spaniolă ‘ABC’, citând informații din presa din peninsulă.

În vârstă de 63 de ani, ea a făcut acest anunț cu ocazia lansării în Puglia, în sudul Italiei, a romanului ei semi-autobiografic intitulat ‘Te prendo per mano’ (‘Te iau de mână’).

Romina Power a explicat că a revenit pe scenă alături de Al Bano ‘datorită budismului’, dar a ținut să sublinieze că relația lor este exclusiv artistică. ‘Cu el doar cânt și atât’, a susținut interpreta născută la Los Angeles, fiică a unei mari vedete de la Hollywood, Tyrone Power. Ea a recunoscut că Al Bano apare și în unele dintre tablourile ei, dar a menționat că acolo este prezentat ‘doar din spate’.

Cei doi au fost căsătoriți din 1970 până în 1999 și au avut patru copii. Au format un duo extrem de îndrăgit în toată lumea, care a lansat numeroase șlagăre, și au reapărut împreună într-un spectacol abia la 16 ani după divorț, în 2013, la Moscova. Ulterior, au mai cântat în duet, inclusiv în România, în toamna lui 2014.

În februarie 2015, au avut un mare succes la inaugurarea celei de-a 65-a ediții a festivalului de muzică de la San Remo, spre deliciul celor 12 milioane de telespectatori care au urmărit concertul, contribuind la înregistrarea unei rate record de audiență de 49,34 la sută. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)


Urmăriți FINANCIARUL.RO și pe Google News