Şcoli din SUA interzic brăţările “jelly” purtate de adolescenţi: sunt un joc erotic

Într-un gimnaziu din Colorado, directorul le-a cerut parintilor sa nu le permita copiilor lor sa poarte asa-numitele bartari colorate din cauciuc “jelly”, foarte la moda printre adolescenti, care sunt insa folosite pentru a lansa semnale sexuale, informeaza ziarul italian La Repubblica.

Atunci când printre adolescenti se naste o moda, ea se raspândeste cu rapiditate ca o pandemie inofensiva si nu mai poate fi oprita.

O stiu bine directorii de scoala si parintii din toate scolile occidentale. “Nu fustelor prea scurte”, “Nu expunerii buricului”, “Nu pantalonilor cu talie joasa” – tot atâtea interdictii neincununate de succes. Zilele acestea, un gimnaziu din Colorado (SUA) duce o cruciada impotriva raspândirii bratarilor colorate care ar indica activitatea sexuala a elevilor.

Directorul scolii “Angevine Middle School” din Lafayette, in apropiere de Boulder (sud-vestul SUA), Mike Medina, le-a cerut parintilor sa nu le permita copiilor lor sa poarte bratara “jelly” atunci când se afla la scoala, fiind ingrijorat de faptul ca culoarea bratarilor indica o anumita conotatie sexuala a elevilor.

Directorul a trimis un mesaj pe e-mail parintilor, la 10 septembrie, pentru a-i pune in garda privind semnificatia pe care o au culorile bratarilor din cauciuc, care ar indica nivelul activitatii sexuale a elevului, experienta sa in acest domeniu sau propria disponibilitate de a avea o relatie sexuala mai mult sau mai putin angajanta.

Interventia a fost prilejuita de faptul ca unii membri ai personalului institutiei au “interceptat” conversatii intre elevi privind aceste bratari, care au dezvaluit adevarata lor semnificatie. Directorul scolii a decis astfel sa se intâlneasca cu unii elevi si a concluzionat ca bratarile erau pe cale sa devina o sursa de distractie pentru ei, justificând in acest fel interdictia.

“A rezultat ca multi adolescenti si mai ales fete o purtau ca obiect la moda”, a afirmat Medina, precizând: “Pentru unii, bratarile nu au nicio conotatie. Dar alti elevi au descoperit prin web un joc erotic numit “snap”, in care culoarea bratarii denota intentia angajarii intr-o anumita activitate sexuala. Când un adolescent scoate bratara de la mâna unei fete, inseamna ca a avut loc un anumit tip de relatie (de la simplul sarut la un raport sexual complet)”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata