Șeful Bisericii Angliei spune: Meghan nu a avut o nuntă regală secretă

17

Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, a contrazis afirmația pe care a făcut-o Meghan conform căreia s-a căsătorit cu prințul Harry al Marii Britanii cu câteva zile înainte de ceremonia oficială fastuoasă de la Castelul Windsor din 2018.

Meghan, ducesa de Sussex, i-a spus lui Oprah Winfrey într-un interviu la începutul acestei luni că s-a căsătorit cu nepotul reginei Elisabeta într-o ceremonie secretă oficiată de arhiepiscop cu câteva zile înainte de evenimentul din Windsor, care a avut loc într-o strălucire de fast regal și spectacol.

„Știi, cu trei zile înainte de nunta noastră, ne-am căsătorit – nimeni nu știe asta”, a spus ea. „Doar noi doi în curtea din spate cu Arhiepiscopul de Canterbury.”

Dar Welby a contrazis acest lucru.

„Căsătoria legală a avut loc în acea sâmbătă”, a spus Welby citat de Die Welt, adăugând că a semnat personal certificatul de căsătorie. „Aș fi comis o ilegalitate dacă aș fi semnat ceva care nu este adevărat”.

El a spus că a avut mai devreme o „serie de întâlniri private și pastorale” cu Harry și Meghan, dar a refuzat să ofere detalii despre conversație. „Dacă vorbești cu un preot, te poți aștepta ca acea conversație să rămână privată”.

Presa britanică a publicat anterior o copie a certificatului de nuntă care arăta faptul că, căsătoria oficială a avut loc la Castelul Windsor, oficialul care a întocmit licența spunând că Meghan este fie confuză, fie dezinformată, iar cuplul probabil schimbase câteva vorbe simple în fața arhiepiscopului.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata