Sophia Loren: Actriţele de la Hollywood nu se sacrifică mai mult decât actorii pentru a avea succes în carieră

Actrițele trebuie să aleagă ce rol vor să joace, să fie atente la oamenii pe care-i întâlnesc pe platourile de filmare și să decidă cu atenție asupra a ceea ce li se propune să facă, le-a îndemnat recent Sophia Loren pe actrițe, menționând totodată că actoria este o muncă grea și trebuie să învețe din experiența pe care o acumulează.

 ‘Actrițele trebuie să se sacrifice ca să reușească ce își doresc’, a adăugat Sophia Lauren, potrivit The Hollywood Reporter, cu prilejul ceremoniei Americans for the Arts’ National Arts Awards, desfășurată la New York.

Întrebată de cei de la Hollywood Reporter dacă în industria filmului actrițele trebuie să depună mai multe eforturi decât actorii pentru a avea succes, Sophia Loren a negat acest lucru, însă a subliniat că de-a lungul  carierei sale a fost nevoită să renunțe la foarte multe lucruri pentru a reuși.

Americans for the Arts’ National Arts Awards recompensează eforturile individuale în dezvoltarea artei, la ediția din acest an fiind premiați printre alții Sophia Loren, Lady Gaga, pianistul Herbie Hancock, filantropii Joan și Erwin Jacobs, scriitoarea și producătoarea de televiziune Maria Bell. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata