Sylvester Stallone nu va lupta contra grupării Statul Islamic în următorul film din seria Rambo

30

Sylvester Stallone nu va lupta contra grupării teroriste Statul Islamic în următorul film din seria Rambo ‘Last Blood’, a dat asigurări recent reprezentantul actorului și producătorului american, scrie UPI.com.

Într-o declarație pentru revista Rolling Stone, reprezentantul lui Stallone a infirmat această informație publicată pe un site de știri. Conform relatării respective, actorul ar fi dezvăluit detalii despre film la salonul de benzi desenate Comic Con din San Diego.

În știre este citată o declarație a sa conform căreia echipa de producție a următorului film din seria Rambo s-ar afla în Irak și Siria unde cercetează locurile și discută cu localnicii pentru a reuși să transpună în film scene unice și cât mai aproape de realitate privind o eventuală confruntare a personajului John Rambo cu teroriști ai grupării Statul Islamic.

‘Sylvester Stallone nu a participat la gala Comic Con din San Diego 2015, și prin urmare nu avea cum să fie o relatare a sa de la acel eveniment despre următorul film Rambo. Știrea este falsă’, a precizat reprezentantul actorului.

Sylvester Stallone, în vârstă de 69 de ani, a interpretat pentru prima dată rolul John Rambo în ‘First Blood’ (1982), urmat apoi de alte trei filme cu același personaj. În decembrie 2014 au apărut primele relatări privind producția unui nou film al seriei, intitulat ‘Last Blood’. Sylvester Stallone este implicat în prezent în definitivarea filmului ‘Creed’ (2015), dedicat celuilalt personaj care l-a făcut celebru în rândul publicului, Rocky Balboa, fiind al șaptelea film al seriei, iar în 2016 va putea fi văzut din nou pe marile ecrane alături de alți actori cunoscuți ai filmelor de acțiune în ‘The Expendables 4’. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)