Taylor Swift a fost numită pentru a doua oară „Femeia anului” de către realizatorii Billboard

Taylor Swift a fost numită „Femeia anului” de către Billboard, fiind singura vedetă care a primit acest premiu de două ori, relatează starpulse.com.

Premiul, amintește site-ul citat, este acordat persoanelor care au „modelat și inspirat prin succesul, exemplul și inovația lor, industria muzicală”.

„Unul dintre cei mai influenți artiști ai generației sale, Taylor Swift a cunoscut un succes incredibil în topurile Billboard”, a motivat Janice Min, co-președintă a Guggenheim Media’s Entertainment Group (care include clasamentele și revista Billboard) alegerea lui Swift.

„De-a lungul carierei sale, ea a avut 60 de intrări în topul Billboard Hot 100 — mai multe decât orice artistă de la debutul ei din 2006”, a adăugat aceasta.

Printre câștigătoarele anterioare se numără Pink, Beyonce și Katy Perry. Swift va ridica premiul la data de 12 decembrie, la New York.

Swift a lansat recent single-ul „Shake It Off” și a fost numită „cea mai bine îmbrăcată vedetă a anului” de către revista People. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata