Tom Cruise va filma în Maroc „Misiune imposibilă 5”

Actorul american Tom Cruise se va afla în Maroc, la începutul lunii septembrie, pentru a începe filmările la Misiune imposibilă 5, informează miercuri La Vanguardia.

Revista locală TelQuel asigură că echipa de filmare a seriei de succes Misiune Imposibilă se află deja în Maroc pentru a pregăti decorurile celei de-a cincea părți care vor fi plasate în Marrakesch, Rabat și Casablanca.

În Casablanca, capitala economică a Marocului, a fost aleasă ca locație Mellah, vechiul oraș. Tom Cruise va juca din nou personajul principal, în timp ce actorii Jeremy Renner și Simon Pegg vor fi din nou William Brandt și, respectiv, Benji Dumm, asigură online publicația.

Filmările producțiilor străine în Maroc, mai ales cele care includ vedete de la Hollywood sunt înconjurate de un mare secret și se scurg puține informații privind activitățile lor. Iar figuranții locali sunt obligați prin contract să nu dezvăluie conținutul scenelor în care joacă.

În 2014, au vizitat această țară regizorul Clint Eastwood și actorii Bruce Willis și Tom Hanks, între alții, pentru a participa la una dintre cele zece pelicule sau seriale străine ale căror filmări sunt prevăzute să aibă loc anul acesta în Maroc. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata