Top 25 de plaje recomandate de Trip Advisor în 2015

22

12. Radhanagar Beach, Insula Havelock, India

Plaja, cu un nisip alb incredibil de fin, este situată într-un peisaj muntos, chiar la marginea junglei. Cea mai bună perioadă de vizitare: noiembrie-aprilie.

13. Woolacombe Beach, Marea Britanie

„Trei mile de paradis. Pe vreme rea, plaja este frumoasă, iar pe vreme bună, este pur și simplu o plăcere”, explica entuziast un turist. Cea mai bună perioadă de vizitare: iulie — septembrie.

14. Siesta Key Public Beach, Siesta Key, Statele Unite

Sălbatică, aparent fără sfârșit, plaja este considerată visul oricărui fotograf. Un loc care te convinge să revii. Cea mai bună perioadă de vizitare: tot timpul anului.

15. West Bay Beach, West Bay, Honduras

O plajă cunoscută pentru reciful său de corali. Perioada optimă de vizitare: februarie-august.

16. Cayo de Agua, Parcul Național Los Roques, Venezuela

Un loc pur și simplu fantastic, unde turiștii pot înota în apa extrem de clară, de culoare albastru deschis. Cea mai bună perioadă de vizitare: tot timpul anului.

17. Playa Manuel Antonio, Parcul Național Manuel Antonio, Costa Rica

Un drum îngust conduce către această plajă spectaculoasă, unde turiștii pot admira giumbușlucurile maimuțelor din copaci. Cea mai bună perioadă de vizitare: decembrie-mai.

18. Nai Harn Beach, Rawai, Thailanda

Nisipul alb, apa limpede, ca de cristal și vremea frumoasă fac din această plajă o destinație sublimă.Cea mai bună perioadă de vizitare: tot parcursul anului.

19. Sharm El Luli, Marsa Alam, Egipt

O plajă frumoasă, sălbatică, cu un acvariu tropical sub apă. Perioadă recomandată de vizitare: mai-octombrie.

20. Iztuzu Beach, Dalyan, Turcia

Această plajă lungă, cu nisip auriu, înconjurată de dealuri acoperite de pini este un loc popular pentru turiști dar și pentru țestoasele care vin aici pentru a-și lăsa ouăle. Cea mai bună perioada de vizitare: aprilie — octombrie.

21. Playa Paraiso, Tulum, Mexic

O plajă extrem de relaxantă, unde se poate înota, dormi sau citi o carte. Cea mai bună perioada de vizitare: tot timpul anului.

22. Diani Beach, Diani Beach, Kenya

O plajă sălbatică, cu palmieri, unde turiștii se pot bucura de o plimbare cu cămilele. Cea mai bună perioadă de vizitare: decembrie-martie.

23. Palm — Eagle Beach, Caraibe (Aruba)

Apă senzațională, de culoare albastru intens. Cea mai bună perioadă de vizitare: tot timpul anului.

24. Ngapali Beach, Myanmar

Una dintre cele mai bune plaje din Asia, care așteaptă turiștii în perioada noiembrie-martie.

25. Maunganui Beach, Mount Maunganui, Noua Zeelandă

O plajă frumoasă, cu nisip auriu și ape sigure pentru surfing și înot. În plus, turiștii pot strânge scoici. Cea mai bună perioadă de vizitare: tot timpul anului. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: tripadvisor.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata