Tricouri la modă cu imaginea lui Putin, puse în vânzare înainte de Ziua naţională a Rusiei

Tricouri moderne cu imprimeuri neobișnuite în care președintele rus Vladimir Putin apare în 15 imagini diferite de inspirație patriotică au fost puse în vânzare miercuri la Magazinul Universal Central din Moscova (GUM), în ajunul Zilei naționale a Rusiei, care este marcată la 12 iunie, informează agenția de presă Interfax.

Colecția de îmbrăcăminte cu imaginea lui Vladimir Putin va fi comercializată doar în decurs de trei zile, 11-13 iunie, specifică agenția menționată de presă.

Dintre tricouri, două au atras atenția presei moscovite — unul în care Putin apare în uniformă militară, cu sloganul ‘Omul cel mai politicos’ (așa cum erau numiți militarii în uniforme de camuflaj fără semne de identificare în primăvară în Crimeea, înainte de anexare, și care s-a dovedit în final că erau militari ruși) și altul în care președintele rus, la bustul gol, stă pe cal, sub inscripția ‘Not Gonna Get Us’, după denumirea unei piese celebre a grupului t.A.T.u .

Tricourile au fost realizate de brandul Anyavanya, devenit celebru în Rusia după lansarea colecției sale vestimentare ’33 de țari’ (cu imaginea diferiților împărați ruși).

Citeste si:  Putin cere rebelilor proruşi să asigure un coridor umanitar trupelor ucrainene încercuite

Printre evenimentele care i-au inspirat pe autori, Ivan Erșov, unul dintre fondatorii brandului, menționează triumful echipei Rusiei la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci (2014) și la Jocurile Paralimpice, ‘reunificarea’ Crimeii cu Rusia și victoria Rusiei la Campionatul Mondial de hochei.

‘Toate aceste evenimente arată întărirea țării noastre în lume. Desigur, datorită lui Vladimir Putin, el este un președinte puternic și noi ne mândrim cu el’, mai spun autorii proiectului, care au anunțat că, pentru început, vor fi puse în vânzare doar câteva sute de tricouri, dar că speră în continuarea acestui proiect. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Consent management powered by Real Cookie Banner