Turiştii care transportă prea multe bagaje la bordul avioanelor, ţinta ironiilor unei campanii pe internet

Turiștii care iau prea multe bagaje la bordul avioanelor au devenit ținta ironiilor unei campanii pe rețele de socializare, relatează miercuri Daily Mail.

Călătorii sunt îndemnați să pozeze și să posteze online fotografii cu cei care aduc cu ei prea multe bagaje la bord, folosind hashtag-ul #CarryOnShame.

Campania a fost lansată de jurnalistul și blogger-ul american Spud Hilton într-un moment în care companiile aeriene introduc taxe mai mari pentru bagajul de cală, motiv pentru care tot mai mulți turiști optează pentru bagaje de mână cât mai voluminoase cu putință. Sunt oameni care au, ca ‘bagaj personal’, câte o geantă sau valiză în care ar putea transporta și un mic ponei’, observa, critic, americanul pe blogul său.

Jurnalistul vrea ca transportatorii aerieni — care dispun doar de un spațiu limitat în compartimentele de deasupra locurilor — să ia măsuri împotriva celor care transportă la bord bagaje în exces și îi încurajează pe călători să facă poze cu aceștia și să le posteze pe Instagram, Twitter sau Vine. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata