Un american în stare de ebrietate a lăsat la restaurant un bacşiş de 1.000 de dolari, pe care a venit să îl recupereze a doua zi

Bee Anantatho, o femeie care administrează un restaurant din Edgewater (Colorado, Statele Unite), a avut în urmă cu câteva zile surpriza vieţii: un client, prea generos pentru a fi treaz, a lăsat un bacşiş de 1.000 de dolari cash, la o notă de 67 de dolari, relatează directmatin.fr.

În pofida entuziasmului chelnerului care i-a adus banii, femeia a preferat să fie prudentă, neîmpărţind bacşişul între salariaţi, aşa cum obişnuieşte. Și bine a făcut fiindcă clientul a revenit a doua zi, la prima oră. El a spus că a fost beat cu o seară înainte şi că nu şi-a dat seama ce sumă a lăsat pe masă.

Din cauza alcoolului consumat, el a confundat bancnotele de 1 dolar cu cele de 100 de dolari. După ce şi-a primit banii înapoi, bărbatul a lăsat totuşi un bacşiş generos, de aproape 40 de dolari. Lui Bee Anantatho nu i-a părut rău, considerând că prin gestul ei a câştigat un client, încheie directmatin.fr. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata